Det seneste buzzword i internetplaner er optræden . Du kan kalde en internetforbindelse en koncert eller gigabit -forbindelse, når hastigheden når en tærskel på 1 Gbps (1.000 Mbps). I kølvandet på implementeringen af ​​5G -netværket er Gigabit -forbindelse hurtigt ved at blive en ny standard for internethastighed . I begyndelsen plejede udbydere af internettjeneste at sætte høje prismærker på optrædener. Da de introducerede flere tjenester og forbedrede netværksdækningen, gik prisen støt ned. Så hvor meget er 1000 Mbps internet i dag?

Gig internetplaner er svampe overalt, og du er muligvis ikke i stand til at følge med i denne nye udvikling. Der er så mange nye gig -internetplaner introduceret, og det bliver mere udfordrende at finde en passende plan for dit hjemmenetværk . Men de fleste internetudbyder ved, hvad ethvert hjem har brug for i den nye norm, hvor de fleste mennesker udfører flere hjemmeopgaver online.

Før vi ser på vores anbefalede planer, lad os se, hvor hurtigt 1.000 Mbps er. Er det nok til alle slags internetaktiviteter ?

Ja, en plan på 1.000 Mbps er begyndt at blive en ny norm i internettjenesten. Det plejede at være kæbedrækkende internethastighed og var ret dyr. Dog i dag kan du nemt opdage sådanne planer overalt, hvor du går. Det er en avanceret hastighed, der er i stand til at håndtere enhver online aktivitet, du kan tænke på. For eksempel kan denne ultrahurtige internetforbindelse downloade en 5 GB-fil på kun 42 sek. Derudover kan det håndtere UHD/4K/8K -videostreaming på flere enheder, multiplayer -spil og AR/VR -applikationer, på én gang.

Så lad os komme i gang med et par internetpakker, der tilbyder Gigabit -forbindelse.

Google Fiber 1 Gig

Google Fiber 1Gig Plan tilbyder internethastigheder op til 1.000 Mbps. Det er en avanceret internetplan, der tilbyder en kæmpe opgradering fra den normale plan. 1.000 Mbps eller 1 Gigabit er en superhastigheds hastighed til at køre flere højoktane online-aktiviteter. Den bedste del er, at planen kan give dækning til hele dit hjem, selv med mere end 200 tilsluttede enheder.

Funktioner:

  • Internethastighed: Download - Op til 1.000 Mbps; Upload - op til 1.000 Mbps.
  • Månedligt gebyr: $ 70,00 pr. Måned.
  • Upload 77 gange hurtigere end kabelinternet.
  • Et valg af enten en gratis professionel installation eller et gratis selvinstallationssæt.

Google Fiber 1 Gig og Google Fiber 2 Gig -sammenligning:

PLAN HENT Upload MÅNEDLIGT GEBYR Freebies
Google Fiber 1 Gig 1.000 Mbps 1.000 Mbps $ 70 Google Wi-Fi (router) med 2 adgangspunkter
Google Fiber 1 Gig 2.000 Mbps 1.000 Mbps $ 100 Wi-Fi 6- router, med tri-band mesh extender

Spectrum Internet -koncertplan

Spectrums Internet Gig Plan tilbyder op til 1.000 Mbps downloadhastighed. Det er en avanceret internetplan, der tilbyder en gigantisk opgradering fra de normale planer. Gig -planen har en blærende hurtig hastighed, der muliggør en god online oplevelse, uanset hvilke aktiviteter du udfører.

Som en ultimativ internetplan giver det dig mulighed for at spille onlinespil på flere enheder, streame UHD/4K/8K -videoer på flere enheder, køre intelligent hjemmeudstyr og downloade massive filer eller videoer. Det eneste problem med denne spektrumplan er uploadhastigheden - mens download er 1000 Mbps, er upload kun 35 Mbps .

Funktioner:

  • Internethastighed: Download - Op til 1.000 Mbps; Upload - 35 Mbps.
  • Månedligt gebyr: $ 109,99 pr. Måned i de første 12 måneder; $ 129,99 efter det.
  • Telefonservicebundt.
  • Ingen grund til at underskrive en kontrakt.
  • Ubegrænsede data.
  • Gratis internetsikkerhed.

Spectrum -optræden og andre spektrumplaner:

PLAN HENT Upload MÅNEDLIGT GEBYR Fornyelse (efter 12 mo)
Standard 200 Mbps 10 Mbps $ 45.99 $ 69.99
Ultra 400 Mbps 20 Mbps $ 69.99 $ 94,99
Optræden 1.000 Mbps 35 Mbps $ 109,99 $ 129,99

Er det værd at få en gigabit internetplan?

Hvis du regelmæssigt har brug for masser af båndbredde, især til downloadformål, vil enhver form for gigabit internetforbindelse (kabel eller fiber) være perfekt. Hvis du også har brug for at uploade store filer (som videoer), skal du kigge efter en Fiber Gigabit -forbindelse.

Med en 1 GBPS internetplan kan du stadig dele dit Wi-Fi-netværk med andre, selv når du kører nogle ultra-krævende applikationer. Men hvis du er en gennemsnitlig bruger, og du bare har brug for internettet til at gennemse internettet, interagere på sociale medier, lytte til musik og se YouTube eller Netflix, er 1GIG -planen overdreven. Planen er stadig ret dyr, og det er ikke nødvendigt for lette internetapplikationer .

Her er nogle aktiviteter, der er bedst på Gigabit Internet:

  • Streamingvideo i UHD/4K/8K.
  • Livestream hosting.
  • Download af gigantiske filer eller videoer.
  • Upload af gigantiske filer eller videoer.
  • Sikkerhedskopiering af data fra harddiske til sky -serverne.

FAQ

Spørgsmål: Hvad er en GBPS?

A: En gigabit pr. Sekund (GBPS) er 1.000 Mbps (megabits pr. Sekund). Så en gigabit internetplan kan give hastigheder op til 1 Gbps (1.000 Mbps). Til sammenligning er det mindst 5x hurtigere end de gennemsnitlige hastighed, som amerikanske husholdninger får .

Spørgsmål: Hvordan tester du din internethastighed?

A: Din internetudbyder leverer normalt en applikation, du kan downloade på dine smartphones og andre mobile enheder. Gå til appen og tryk blot på hastighedstest. Appen kører testen og kaster resultatet ud. Det vil også rapportere og præcisere enhver afbrydelse, der er registreret på dit hjemmenetværk.

Spørgsmål: Hvad er 2,4 GHz og 5 GHz trådløse frekvensbånd?

A: De fleste moderne routere giver en dobbeltbåndsfunktion . De kan transmittere Wi -Fi på to frekvenser - 2,4 GHz og 5 GHz . De største forskelle er dækningsafstand og den hastighed, de giver. Frekvensbåndet på 2,4 GHz har et bedre interval (da det passerer gennem vægge og forhindringer bedre), men hastigheden af ​​dataoverførsel er langsommere. På den anden side transmitterer 5 GHz -frekvensbåndet data hurtigere , men det fungerer bedre på kortere afstande.

I de fleste scenarier er 2,4 GHz-frekvensen travlere, da mange Wi-Fi-aktiverede husholdningsgadgets bruger dette bånd til at overføre data. Ikke overraskende bliver det fastklemt det meste af tiden. Hvis du støder på en sådan situation, er det bedst, hvis du kunne ændre din forbindelse til 5 GHz -båndet for forbedret ydelse. Du kan nemt gøre det ved at justere Wi-Fi-indstillingerne på din enhed.

Konklusion

Mens nogle mennesker betragter Gig -forbindelsen som en ny standard, konkurrerer internetudbydere med hinanden med at tilbyde hurtigere end 1 koncertforbindelse for at forblive et snit over resten. De fleste brugere har dog ikke brug for sådanne revolutionære hastigheder. Naturligvis ville vi alle elske at have en så højhastighedsforbindelse, men de fleste af os vil ikke drage fordel af at bruge masser af penge på det. Hvis du dog har en stor familie og bruger internettet til alle slags båndbredde-efterspurgte aktiviteter, har du muligvis brug for en 1 Gbps internetplan.

At finde den rigtige internetplan på 1.000 Mbps er ikke så let nu, især når de fleste internetudbydere kommer med flere optræden planer om at tiltrække nye abonnenter. Det ville være bedst, hvis du gjorde noget research for at finde ud af, hvor meget er 1000 Mbps internet.

Denne guide har givet dig nogle nyttige indsigter om Gig Internet Connection og anbefalet et par relativt overkommelige 1.000 Mbps -planer. Held og lykke med at finde den bedste 1000 Mbps internetplan til dit budget!